Миш Маш Седмица в Клуб Трите Трола

Миш Маш ще може да бъде играна безплатно в клуб Трите Трола цяла седмица!

 
Миш Маш в Трите Трола Заповядайте от 27 май до 1 юни на седмицата на Миш Маш в клуб Трите Трола – на ул. Оборище 80, София. Отново ще ви предоставим възможността да изпробвате Миш Маш безплатно. Не се страхувайте да го направите… Играта не хапе, но пък се старае да ви накара да се подмокрите от смях. За всеки случай си носете резервни дрехи :)

И като всяко приятно нещо, Миш Маш е още по-приятна, когато бива споделена с близки и приятели… Така че доведете и тях на едно безплатно забавление! Не бъдете егоисти ;)

Освен това, за хубав завършек на прекрасната седмица ще бъде проведен и турнир по Миш Маш в неделя, 1ви юни, от 15:00 – пак в Трите Трола. Победителят ще си тръгне с играта като подарък. Ако пък нямате късмета да спечелите, ще можете да вземете Миш Маш с 20% отстъпка от Трите Трола или нашия онлайн магазин. Играта може да послужи като чудесен подарък за всеки абитуриент!

1… 2… 3… 4… 5… 6… 7… 8… 9… 10… 11… 12… Седем Пет… УРА!

Нека си изкараме забавно заедно с Миш Маш в страхотната атмосфера на клуб Трите Трола. Преживяването ще е уникално, и както винаги – изпълнено с много смях! Запишете се за събитието във Facebook!

Заповядайте всеки ден от 27 май до 1 юни от 12:00 до 22:00 в клуб Трите Трола, за да поиграете на Миш Маш безплатно. Това е чудесна възможност да потренирате за турнира в неделя!

До скоро ;)

От кухнята на Sedem Pet