Миш Маш: Играй. Избери. Падни от смях.

Заповядайте с приятелите си на откриването на пилотната игра на Sedem Pet: Миш Маш!

 
Събитието ще се състои на 19 март 2014 от 19:00 в клуб Каркасон*.

Миш МашСъс своите милиони различни забавни комбинации от карти, Миш Маш е подходящ придружител на купони, излети, пътувания, събирания с приятели и дори обедни почивки и междучасия. Всеки може да научи играта за 3 минути, а после да се забавлява с нея с часове наред. Единственият лимит е въображението на играчите и чувството им за хумор!
Още за играта >>

Запишете се за откриването чрез страничката му във Фейсбуук, за достъп до повече информация, промени и новини относно събитието. Ще се видим там!

Програма

На деня на откриването, 19 март от 19:00, ще се случат 3 основни неща:

- Играта Миш Маш ще бъде с 20% отстъпка!
- Ще можете да пробвате Миш Маш безплатно в своеобразен турнир. Победителите от всяка от групите на турнира ще получат играта като подарък!
- Петима от вас, закупили играта по време на откриването, ще получат подарък: чудесна чаша от Sedem Pet.

Заедно е по-весело

Ще се радваме да дойдете с вашите приятели – все пак играта е по-забавна, когато се играе с хора, които познаваш. Ако все пак не успеете да дойдете на откриването на 19 март от 19:00, можете да пробвате играта Миш Маш всеки ден между 12:00 и 00:00 в любезния ни партньор: клубът за социални игри Каркасон. А ако се осмелите да вземете Миш Маш за вкъщи, можете да го направите чрез нашия онлайн магазин или чрез Каркасон. Надяваме се, че Миш Маш ще ви хареса! Можем да гарантираме, че съдържа НУЛА калории.

От кухнята на Sedem Pet

*Входът на Каркасон е от ул. Г. С. Раковски.