Контакти

За Sedem Pet

Sedem Pet Smiley Fun

Това, от което човек има нужда след дългия работен или учебен ден е малко забавление за да се отърве от стреса и умората. Ние в Sedem Pet се стараем да сътворяваме интересни развлекателни игри, които винаги да осигуряват различно преживяване на вас и вашите приятели. Ще се радваме да ни помогнете в нашата мисия: да забавляваме сите българи с наистина качествени настолни игри, произведени в България.

 

Игрите на България

Можете да намерите игрите на Sedem Pet в нашия онлайн магазин. Също така можете да закупите или изпробвате игрите ни в нашия клуб за настолни игри Mulligan Club, или при нашите партньори: Трите Трола и Level Up. При нас можете да се насладите и на любимите си напитки в изключително приятна атмосфера докато се забавлявате с приятели с някоя интересна игра.

 

Контакти

Ако бихте желали да разбирате първи за нашите промоции и специални събития, или да се свържете с екипа, можете да харесате страниците ни във Фейсбуук (Миш Маш, Sedem Pet, или Mulligan Club) или да ни последвате в Туитър. Не се стеснявайте ;)

Също така можете да ни се обадите на следния телефон:

И тъй като искаме да ви е удобно, а и ще се радваме да получим вашето съобщение, ето и още един вариант – формата ни за контакт:

Всички полета са задължителни.