Миш Маш

Миш Маш

Миш Маш
Миш Маш
Миш Маш

Опитайте първата игра на Sedem PetМиш Маш!
Гарантирано с НУЛА калории.

Искате ли да съчините заедно с приятелите си най-забавните истории?

Със своите милиони различни възможни комбинации, Миш Маш е страхотно занимание за събирания с приятели всякакви. Играта дава на престрашилите се да я пробват безброй часове забавление, благодарение на 176-те си уникални карти, които могат да бъдат комбинирани по всякакви начини. Единственият лимит в играта е въображението на играчите и чувството им за хумор!

Брой играчи: 3+. Подходяща възраст: 15+. Време за научаване: 3 минути. Продължителност: 10 до 120 минути.

Можете да вземете Миш Маш от нашия онлайн магазин. Играта може да бъде изпробвана или закупена и в нашия клуб за настолни игри Mulligan Club или при нашите партньори Трите Трола и Level Up.

Правила на играта

Mish Mash1. Всеки играч тегли по седем жълти карти (завършеци).

2. Произволен участник започва играта като тегли синя карта и прочита написаното на нея. Останалите трябва да завършат изречението, използвайки жълта карта от тези, които са изтеглили. те я дават, поставяйки я с гръб, без да показват или прочитат нейното съдържание.

3. Поставените завършеци се разбъркват от играча, прочел синята карта. След това той отново прочита началото заедно с всеки от завършеците, за да получи цялостно изречение.

4. Драматичното прочитане и актьорската игра са препоръчителни! Целта на тези комбинации е да разсмиват – с лека и сърдечна насмешка, но и дързък, но безобиден черен хумор. Тайната е в комбинациите и тяхната интерпретация.

5. Играчът, чел изречението, обявява завършека, който му е допаднал най-много. На свой ред играчът, дал завършека, прибира синята карта като доказателство, че е спечелил този рунд.

6. Изиграните жълти карти се отделят. Всеки играч, без този, чел изречението, тегли нов завършек, за да разполага със седем жълти карти за следващия рунд.


Играчите се редуват да теглят и прочитат началото на ново изречение, за да изберат най-страхотния и смешен край.

Играйте докато не свършат всички сини карти, докато не мине определен период от време, или докато някой Миш Машаджия не достигне определен брой спечелени рундове.

Компоненти

Миш Маш съдържа 44 сини и 132 жълти карти. 4 от сините и 12 от жълтите карти са празни, за да можете вие да допълните играта с текст по ваш вкус. Развихрете въображението си!

Mish Mash Stack