Игри

Игрите на България

Опитайте първата игра на Sedem PetМиш Маш!
Гарантирано с НУЛА калории.

Можете да вземете игрите ни от нашия онлайн магазин. Също така, можете да ги изпробвате или закупите в нашия клуб за настолни игри Mulligan Club, или при нашите партньори: Трите Трола и Level Up.

Миш Маш

Mish Mash

Искате ли да съчините заедно с приятелите си най-забавните истории?

Със своите милиони различни възможни комбинации, Миш Маш е забавна игра, идеална за събирания, купони, излети, пътувания и дори обедни почивки и междучасия. Във всеки рунд един от играчите тегли синя карта и прочита написаното на нея незавършено изречение. Тогава всички останали играчи завършват изречението по най-смешния начин, използвайки жълтите карти, които държат в ръката си. Резултатът е винаги уникална история, която често те кара да паднеш под масата от смях!

Брой играчи: 3+. Подходяща възраст: 15+. Време за научаване: 3 минути. Продължителност: 10 до 120 минути.

Още за играта >>

Поглед в Бъдещето

Dice
Това не е всичко – в Sedem Pet сме заети да създаваме още и още игри с надеждата да ви се харесат. Процесът може да е бавен, но се стараем всичко да е изпипано за да ви осигури възможно най-страхотни преживявания с продуктите, които излизат от кухнята на Sedem Pet ;)

В допълнение, отворихме си клуб за настолни игри в София! :P Казва се Mulligan Club и вратите му са широко отворени за вас!